TÜRKİYE ODALAR BORSALAR BİRLİĞİ İLKOKULU

Vizyon: Biz Hakkari TOBB İlkokulu çalışanları olarak; İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğu yaşasın.

Misyon: Biz; Hakkari TOBB İlkokulu Personeli, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen,yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hakkaritobbilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BİÇER MAH. 711 SK. NO: 22 MERKEZ / HAKKARİ

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Kale Altı Mezarlığı’nın güney, Meydan Medresesinin güneybatı tarafına kurulmuştur. TOBB Ortaokulu ile aynı bahçeyi kullanmaktadır.

Adres - BİÇER MAH. 711 SK. NO: 22 MERKEZ / HAKKARİ

Ulaşım Okulumuza merkezden hareket eden Biçer Mahallesi dolmuşları ile ya da taksi kullanılarak erişilebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 3 km